Bemutatkozás

Székesfehérváron születtem, jelenleg is itt élek. Már kisgyermekkorom óta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglakozni, legyen az kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, idős vagy fiatal…

Korán meghatároztam magamnak a célt: “Oktatni szeretnék, hogy az emberek boldogok legyenek.”

Magyar – ének-zene szakon diplomáztam. Tanítottam általános iskolásokat (alsósokat és felsősöket), felkészítettem főiskolára jelentkezőket, a kollégák kórusát is vezényeltem, és énekes foglalkozásokat tartottam nyugdíjasoknak. Saját gyermekeimnek énekelhettem, és a koraszülött osztály gyermekeihez, szülőihez is eljutottam zenélni.

1993-ban mentem férjhez, s 1994-ben megszületett Fanni lányom, majd 1995-ben Gábor fiam, nekik énekeltem először kis dalocskákat, és játszottunk ölbeli játékokat. 2006 tavaszán született harmadik gyermekünk, Dániel. Neki köszönhetem, hogy megismertem a Ringató foglalkozást. Azóta is a mindennapjaim nagy részét ez tölti ki.

2018-ban álltam először színpadon saját verseimmel és más dalok feldolgozásával. Azóta többször felléptünk zenész társaimmal, és más verselők írásait is megzenésítettem.

Korábbi tapasztalataim odáig vezettek, hogy napi szinten kértek tőlem emberek tanácsot, így megszületett a KÖZÉP-PONT.

2020-ban lettem társszerző egy – már rágóta tervezett regény írásában -, a Tükörvényben.

2021. májusában jelent meg saját könyvem, melynek címe: Életeken át. Az elmúlt évek verseit, prózáit tartalmazza.

Színes világom élem. 🙂