Közép-Pont segítő Beszélgetés

2018 óta Közép-Pont néven tartok személyes vagy online segítő beszélgetést. Ez életem, tanulmányaim esszenciája.

Szeretnéd megtalálni a küldetésedet? Vagy lecsendesednél kicsit? Várlak!

KÖZÉP-PONT (beszélgetés rólad, hogy megtaláld a küldetésed) 60 perc 10.000 Ft

Megtalálsz elérhetőségeimen: Telefon: +3620/ 94 22 131 ; E-mail: horvath.irma33(kukac)gmail.com

Vélemények a Közép-Pont Beszélgetésekről

​”A Közép-pont beszélgetésekre érkezve, amint beléptem a terembe, mindig nyugalom és béke járt át. 

Az ott eltöltött időt a lelkem gondozására fordíthattam, amiben Irma nagyon sokat segített.

Én voltam a középpontban, csak rám figyelt, meghallgatott, nem tanácsokat adott, hanem a beszélgetésünk folyamát irányította megfelelő kérdésekkel, egy olyan szemszögből, amelyből csak egy kívülálló tud rálátni az emberre. 

Nem ítélkezett, nem éreztem azt, hogy bármit szégyellnem kellene. 

A mai világban egy ilyen beszélgetés igazi luxus, nem olyan, mint egy családi, vagy baráti beszélgetés. 

Ez más, csak rád figyelnek, csak te vagy a fontos, a megoldáshoz az ember saját maga jut el a beszélgetésen keresztül. Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi, hogy a lelke egy kis gondozásra szorul.”

(Ildikó)

“Megérkezem. Feszülök. Csacsogunk. Oldódok. Elhallgatunk. Csend.

Megérkeztem.

Lassan kezdek bele, miért is jöttem. Néha megfogható, sokszor megfoghatatlan, miért is nem vagyok egyensúlyban. Mesélek, figyel. Látom, hogy ő már tudja, de nem mondja meg. Kérdez. Mindig szelíden, de határozottan. Kísér, vezet, de nem oldja meg helyettem a dolgaimat. Kérdez, vár, figyel és a végén megérkezünk a Középpontomba.”

(Katalin)

“Ismertem korábbról Irma néhány versét, dalait, valamint a könyvét is olvastam, melyek mind-mind megérintettek. Így nagyon izgatottan vártam a Közép-pont beszélgetés időpontját. A találkozásunk online zajlott, meghitt és biztonságos térben. Irma bölcsességének, különleges személyiségének, megnyugtató hangjának, higgadtságának hála, az online téren keresztül is megerősödött bennem a “jó helyen vagyok” és a “minden úgy van jól, ahogy van” érzés. Szívből ajánlom Irmát!”

(Ariane)

“Mindig sokat jelent a vele való beszélgetés – olyan, mintha egy másik világba lépnék be. Ismerős ez a világ, bennem is ott van, mégis, elhomályosítják a hétköznapok.

Ha Irmával találkozom, be tudok lépni saját világomnak ebbe a részébe is. Megnyit olyan kapukat, amelyeken én magam sokszor csak átkukucskálok. Amikor pedig Közép-pont beszélgetésen voltam nála, akkor egy egész konkrét problémát, helyzetet világított meg „fölülről” – nem oldotta meg, én sem oldottam meg akkor, de másként láttam rá az egészre. Szőnyeg hasonlat – ma is emlékszem.

Azóta is sokszor eszembe jut – ha kíváncsi vagy, mi ez, vagy hasonló útmutatást szeretnél, én szívből ajánlom Irmát.”

(Judit)

További segítő foglalkozásaimat és tevékenységeimet itt találod.