A Mikulás elhozza Irmát…😊

… avagy fordítva?

Minden kiderül december 6-án, szerdán 17:30-kor, amikor is Irma az Aranybulla Könyvtár vendége lesz az Aranyat érő beszélgetések című sorozatban, amelynek házigazdája e sorok írója.

Ezeken az estéken a kulturális életben tevékenykedő embereket látunk vendégül, akár egyedül, akár párosan, sőt már családos est is volt. A beszélgetések portré jellegűek, vagyis igyekszem minél jobban bemutatni az embert, az alkotót, hogy a közönség még többet tudhasson meg róla, mint ami általában látszik. Vagy új oldaláról ismerhesse meg az illetőt.

Nem nagy titok, hogy Irmával idővel barátsággá lett, lassan tízéves ismeretség köt össze: szeretem az írásait, az énekét, azt, ahogyan zenél, az érzékenységét, a segítő hozzáállását, a szabadságát. Ezért arra gondoltam: lehetne ő is vendég, hiszen tulajdonképpen leginkább énekkel, verssel vall magáról, nyilvánosan beszélgetni ritkán szokott.

Úgyhogy majd most. Decemberben tehát Irmától lesz aranyat érővé a beszélgetés – gyertek, jöjjenek sokan, töltsünk el egy szép estét együtt!

Bokros Judit

2023.11.20.